Schilders­bedrijf Hengelo

Is uw huis hard toe aan een schilderbeurt, maar kunt u hier zelf de tijd niet voor vinden? Of bent u ervan overtuigd dat een professional het beter kan? 

Als u uw huis laat schilderen door een vakkundig schildersbedrijf, dan heeft u daar jarenlang plezier van. En als het gaat om Barink Schilderwerken uit Hengelo, kan dat ook nog eens tegen een goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Barink Schilderwerken uit Hengelo is het schildersbedrijf voor inwoners van Twente. We werken uitsluitend met de allerbeste producten, om ervoor te zorgen dat u lang kunt genieten van uw schilderwerk. Met het juiste onderhoud kunt u weer jaren vooruit. Ons schildersbedrijf kan u bovendien een praktisch onderhoudsplan bieden.

Doelgerichte glaszetter in Hengelo

Barink Schilderwerken richt zich niet alleen op het schilderen, maar is ook een vakkundig en doelgerichte keuze voor glaszetten. In Hengelo staan wij wat dat betreft bekend om onze fullservice dienstverlening. Van isolerende beglazing tot veiligheidsglas; wij regelen het allemaal. En het hoeft niet eens voor uw hele huis te zijn. Ook dat kleine ruitje kunnen we voor u vervangen.

Als u onze werkzaamheden als glaszetter combineert met de werkzaamheden van ons schilderbedrijf, dan kunt u erop rekenen dat u straks prachtige kozijnen hebt met uitstekend glas. En kiest u voor glas met een hoge isolatiewaarde, dan zit u er ook nog warmpjes bij. De terugverdientijd van isolerend glas is waarschijnlijk korter dan u denkt.

Lees meer over ons

Schilderwerk van hoge kwaliteit

Ons schildersbedrijf uit Hengelo heeft oog voor kwaliteit. Wij begrijpen dat u schilderwerk belangrijk vindt en streven daarom naar het beste mogelijke eindresultaat. Onze deskundige medewerkers werken daarom met passie en een grote zorgvuldigheid. We gebruiken de beste materialen, zodat we efficiënter werk kunnen leveren.

Daarnaast bieden we in de winterperiode nog eens een extra korting op het binnenschilderwerk. Deze periode loopt van november tot en met maart. Dat is een mooie periode om uw schilderwerk in huis bij te werken of te kiezen voor een nieuw kleurtje aan de binnenkant. Op die manier gaat u straks ook weer fris het voorjaar in!

Ook voor materiaal- en kleuradvies

Veel mensen denken dat schilders zich alleen bezighouden met de uitvoering. Dat geldt niet voor schildersbedrijf Barink Schilderwerken uit Hengelo. Wij vinden het belangrijk om met u mee te denken. En dat betekent dat we u ook kunnen voorzien van goed advies als het gaat om het kiezen van de juiste kleuren en materialen.

Deze zaken zorgen immers voor de perfecte uitstraling van uw woning of bedrijfspand. Samen met u zorgen we voor een mooie kleurstelling, voor zowel het binnen- als het buitenschilderwerk. Ook op het gebied van materialen adviseren we u graag deskundig en op maat.

Laat uw schilderwerk uitvoeren door een schildersbedrijf uit Hengelo

Wilt u uw schilderwerk ook uit laten voeren door een vakkundig schildersbedrijf uit Hengelo? Aarzel dan niet, maar neem direct contact op met Barink Schilderwerken. Wij zijn bereikbaar via info@barinkschilderwerken.nl of 074 278 34 36. We komen graag een keer vrijblijvend bij u langs voor een kleuradvies of het bespreken van uw opdracht.

Ook fijn om te weten: ons schildersbedrijf vindt het belangrijk om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. We produceren daarom zo min mogelijk afval. Wat er wel aan afval overblijft, wordt door ons zorgvuldig gescheiden en verwerkt. ‘Goed noaberschap’, zoals we dat in Hengelo noemen. Voor een ander misschien bijzonder, maar bij ons schildersbedrijf is dat heel gewoon.

Pin It on Pinterest