Schildersbedrijf Enschede

Schildersbedrijf EnschedeEen goed schildersbedrijf in Enschede vinden lastig? Dat is zeker niet het geval als u Barink Schilderwerken kent. Wij zijn uw schilder in Enschede (Twente) en kunnen u bovendien ook helpen met uw glas-, wand- en vloerafwerking. Kortom: schildersbedrijf Barink Schilderwerken is dé fullservice dienstverlener die u moet kennen!

Als schildersbedrijf werken wij natuurlijk niet alleen in Enschede, maar ook in plaatsen als Hengelo. Eigenlijk zijn we actief in vrijwel heel Twente. We werken aan grote projecten, maar pakken ook met plezier kleinere projecten uit. In alle gevallen doen we ons best om een zo goed mogelijk resultaat te leveren. We zijn niet voor niets vakschilder!

Bekijk onze referenties

Vind een goede schilder in Enschede

We begrijpen dat het vinden van een goede schilder in Enschede niet altijd makkelijk is. Natuurlijk zijn er genoeg aanbieders van schilderwerken, maar een uitmuntende kwaliteit is niet altijd een vanzelfsprekendheid. Het liefst gaat u daarom in zee met een betrouwbare partij die deze kwaliteit aantoonbaar levert.

Een partij zoals Barink Schilderwerken bijvoorbeeld. Wij onderscheiden ons met ons kwalitatief hoogwaardige schilderwerk en hebben al voor vele tevreden klanten mogen werken. Van november tot en met maart kunnen we u ook nog eens een interessante winterkorting bieden. Dat doet zeker niet elke schilder in Enschede!

Glas zetten door hét schildersbedrijf van Twente

Als schildersbedrijf zijn we niet alleen heel ervaren in het schilderen van woningen en bedrijfspanden, maar ook in het zetten van glas. Glas zetten is een werkzaamheid die van oudsher bij schildersbedrijven wordt neergelegd. Niet verwonderlijk, want in het bouwproces hebben ze veel met elkaar te maken.

Dit wil zeggen dat u ook voor elke vorm van glas zetten aan het juiste adres bent bij Barink Schilderwerken. Wij kunnen u bijvoorbeeld helpen met het plaatsen van glas met een hoge isolatiewaarde. Dankzij de enorme besparing die u hiermee kunt realiseren, heeft u de kosten daarvoor binnen no-time terugverdiend!

Ook voor een gedegen onderhoudsplan

Als u uw woning of bedrijfspand hebt laten schilderen, dan kunt u dit klusje eerst voorlopig van uw lijstje strepen. Het is echter niet zo dat schilderwerk niet onderhouden hoeft te worden. Als u een goede basis hebt, is het onderhoud echter relatief makkelijk en zorgen kleine handelingen er al voor dat u extra lang plezier kunt hebben van uw schilderwerk.

Als schildersbedrijf vinden wij het belangrijk om onze klanten hierin te adviseren. Dat doen we middels een gedegen onderhoudsplan. Hierbij betaalt u een vast laag bedrag per maand of jaar aan ons schildersbedrijf. Wij komen dan vervolgens tijdig bij u langs om het schilderwerk bij te werken. Zo kunt u er zorgeloos 10 jaar van genieten!

Neem contact met ons op

Vraag nu een offerte op bij dit schildersbedrijf in Enschede

Lijkt zo’n onderhoudsplan u ook wel wat, of wilt u weten wat ons schildersbedrijf allemaal kan doen voor uw woning in Enschede? Neem dan gerust eens contact met ons op. Barink Schilderwerken is hét schildersbedrijf voor Twente. Het maakt voor ons niet uit of u bijvoorbeeld in Enschede of in Hengelo woont; u kunt altijd op ons rekenen.

Maak een afspraak met ons via info@barinkschilderwerken.nl of bel ons op 074 278 34 36. We komen graag helemaal vrijblijvend langs om een offerte te maken. Meer weten? Bel ons vandaag nog!