Schilders­bedrijf Enschede

Een goed schildersbedrijf in Enschede vinden lastig? Dat is zeker niet het geval als u Barink Schilderwerken kent.

Vind een goede schilder in Enschede

Wij zijn uw schilder in Enschede (Twente) en kunnen u bovendien ook helpen met uw glas-, wand- en vloerafwerking. Kortom: schildersbedrijf Barink Schilderwerken is dé fullservice dienstverlener die u moet kennen!

Als schildersbedrijf werken wij natuurlijk niet alleen in Enschede, maar ook in plaatsen als Hengelo. Eigenlijk zijn we actief in vrijwel heel Twente. We werken aan grote projecten, maar pakken ook met plezier kleinere projecten uit. In alle gevallen doen we ons best om een zo goed mogelijk resultaat te leveren. We zijn niet voor niets vakschilder!

We begrijpen dat het vinden van een goede schilder in Enschede niet altijd makkelijk is. Natuurlijk zijn er genoeg aanbieders van schilderwerken, maar een uitmuntende kwaliteit is niet altijd een vanzelfsprekendheid. Het liefst gaat u daarom in zee met een betrouwbare partij die deze kwaliteit aantoonbaar levert.

Een partij zoals Barink Schilderwerken bijvoorbeeld. Wij onderscheiden ons met ons kwalitatief hoogwaardige schilderwerk en hebben al voor vele tevreden klanten mogen werken. Van november tot en met maart kunnen we u ook nog eens een interessante winterkorting bieden. Dat doet zeker niet elke schilder in Enschede!

Lees meer over ons

Glas zetten door hét schildersbedrijf van Twente

Als schildersbedrijf zijn we niet alleen heel ervaren in het schilderen van woningen en bedrijfspanden, maar ook in het zetten van glas. Zetten van glas is een werkzaamheid die van oudsher bij schildersbedrijven wordt neergelegd. Niet verwonderlijk, want in het bouwproces hebben ze veel met elkaar te maken.

Dit wil zeggen dat u ook voor elke vorm van glas zetten aan het juiste adres bent bij Barink Schilderwerken. Wij kunnen u bijvoorbeeld helpen met het plaatsen van glas met een hoge isolatiewaarde. Dankzij de enorme besparing die u hiermee kunt realiseren, heeft u de kosten daarvoor binnen no-time terugverdiend!

Ook voor een gedegen onderhoudsplan

Bij Barink Schilderwerken begrijpen we hoe belangrijk het is om uw woning of bedrijfspand in Enschede er altijd mooi en verzorgd uit te laten zien. Daarom bieden we ons exclusieve onderhoudsplan aan, waarmee u de komende tien jaar geen omkijken meer hebt naar uw schilderwerk.

Het onderhoudsplan werkt eenvoudig en efficiënt. Tegen een vast, laag bedrag per maand of jaar zorgen wij ervoor dat uw schilderwerk in optimale staat blijft. Bij een afspraak komen onze ervaren schilders bij u langs om de huidige staat van de woning te beoordelen. Indien nodig wordt houtrot of schade geïdentificeerd en vervolgens krijgt u een professioneel advies over kleurkeuze en geschikte materialen.

Bij Barink Schilderwerken hechten we waarde aan transparantie en duidelijkheid. U ontvangt een gedetailleerd rapport met het professionele advies, zodat u precies op papier ziet wat er nodig is om uw schilderwerk in topconditie te houden. Vervolgens stellen we een volledig op maat gemaakt plan op dat perfect aansluit bij uw wensen en behoeften.

Met ons onderhoudsplan kunt u zorgeloos genieten van prachtig schilderwerk dat jarenlang meegaat. U hoeft zich geen zorgen te maken over afbladderende verf of verkleuringen. Onze vakkundige schilders zorgen voor regelmatig onderhoud en behoud van de frisse uitstraling van uw pand.

Vraag nu een offerte op bij dit schildersbedrijf in Enschede

Lijkt zo’n onderhoudsplan u ook wel wat, of wilt u weten wat ons schildersbedrijf allemaal kan doen voor uw woning in Enschede? Neem dan gerust eens contact met ons op. Barink Schilderwerken is hét schildersbedrijf voor Twente. Het maakt voor ons niet uit of u bijvoorbeeld in Enschede of in Hengelo woont; u kunt altijd op ons rekenen.

Maak een afspraak met ons via info@barinkschilderwerken.nl of bel ons op 074 278 34 36. We komen graag helemaal vrijblijvend langs om een offerte te maken. Meer weten? Bel ons vandaag nog!

Pin It on Pinterest