Schilder Enschede

Bent u op zoek naar een goede schilder in Enschede, die u niet alleen kan helpen met het schilderen van uw woning of bedrijfspand, maar ook met allerlei aanverwante zaken?

Denk bijvoorbeeld aan goed materiaal- en kleuradvies of het zetten van glas? Dan bent u bij Barink Schilderwerken aan het juiste adres. Wij zijn dé schilder voor Enschede en omstreken.

Barink Schilderwerken is gevestigd in Hengelo, maar werkt in heel Twente. We zijn dus ook actief in Enschede! Een van de diensten die wij leveren is kleuradvies. Hiervoor hebben we niet alleen onze vakkennis en ervaring paraat, maar ook handige kleurenwijzers. We zorgen er samen met u voor dat het schilderwerk een smaakvol geheel vormt.

Bel een goede schilder in Enschede

Bij uw keuze voor een schilder in Enschede speelt kwaliteit een belangrijke rol. Niet alleen wilt u dat het schilderwerk aan uw verwachtingen voldoet, maar ook wilt u er lange tijd plezier aan beleven. Bij Barink Schilderwerken gebruiken we daarom de beste materialen en gaan we zeer secuur te werk.

Als u met ons in zee gaat, bent u verzekerd van een schilder in Enschede die het ambacht tot in de vingertoppen beheerst. Niet voor niets worden vrijwel al onze klanten na enige tijd vaste klant. Wij nemen uw wensen vooraf uitgebreid met u door, zodat er geen misverstand kan bestaan over de uitvoering.

Lees meer over ons

Maatschappelijk verantwoord schildersbedrijf Twente

Als u uit Twente komt, dan weet u het: de omgeving is hier prachtig. We vinden het als schildersbedrijf uit Hengelo belangrijk om dat in stand te houden. Niet alleen in Twente, maar ook ver daarbuiten. Daarom zijn wij erg actief met maatschappelijk verantwoord ondernemen. We hebben oog voor onze omgeving, zowel als het gaat om de natuur als om mensen.

Zo zorgen we er bijvoorbeeld voor dat onze afvalproductie tot een minimum beperkt blijft. Wat we uiteindelijk overhouden als afval, wordt grondig gescheiden en verwerkt. Dat doen we zowel op de locatie waar we op dat moment werken, als bij ons schildersbedrijf zelf in Hengelo. Op die manier leveren we ook een bijdrage aan het mooi houden van Twente.

Kies voor ons onderhoudsplan

Om ervoor te zorgen dat het schilderwerk op uw woning of bedrijfspand in Enschede ook heel erg lang mooi blijft, kunt u ervoor kiezen om gebruik te maken van ons onderhoudsplan. Dit onderhoudsplan werkt heel eenvoudig: wij zorgen er tegen een vast, laag bedrag per maand of jaar voor dat u de komende tien jaar geen omkijken hebt naar uw schilderwerk.

We zullen tijdens een afspraak met u bekijken hoe de woning er op dit moment uit ziet en of er sprake is van houtrot of schade. Vervolgens krijgt u van onze schilder een vakkundig advies over kleurkeuze en te gebruiken materialen. U krijgt hiervan ook een rapport, zodat u alles op papier ziet. Vervolgens kunnen we een plan opstellen, dat helemaal op maat is.

Barink Schilderwerken: dé schilder voor Enschede

We zeiden het al eerder: als u een goede schilder zoekt in Enschede, dan hoeft u maar één naam te onthouden: die van Barink Schilderwerken uit Hengelo. Wij zijn actief in heel Twente en bieden u precies de schilder die u nodig hebt: een vakkundige schilder met oog voor het vak. We helpen u bij het kiezen van de kleuren en bij eventuele verdere afwerking.

Wilt u precies weten wat we voor u kunnen doen? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen voor een vrijblijvende afspraak. U kunt ons bellen op 074 278 34 36 of een mailtje sturen naar info@barinkschilderwerken.nl. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en de kosten.

Pin It on Pinterest