Schilder Borne

Zoekt u een goede schilder in Borne en weet u niet zo goed waar u op moet letten? Wij stellen u graag gerust. Wij zijn Barink Schilderwerken en wij werken onder meer als schilder in Borne.

We beschikken over een jarenlange ervaring en verstaan ons vak als geen ander. Natuurlijk hoeft u niet per se ons op ons woord te geloven; we laten graag anderen voor ons spreken.

Zo zijn wij bijvoorbeeld een AF-erkende schilder. Dat betekent dat we voldoen aan de kwaliteitseisen die gesteld worden voor de schilders-, onderhouds-, metaal-, conserverings- en glasbranche. Ook met dat laatste kunnen we u helpen; ons schildersbedrijf heeft ook veel ervaring met het zetten van glas.

Vakkundige schilder én glaszetter

Glas zetten en schilderen zijn werkzaamheden die nauw met elkaar verbonden zijn. Als u toch uw kozijnen laat schilderen, kan dat een heel goed moment zijn om te kijken of ander glas geen optie is. Vooral als u bijvoorbeeld enkel glas heeft, kan het veel opleveren om te kijken naar glas met hoge isolatiewaarde. Dit bespaart geld en zorgt voor veel meer comfort.

Wij kunnen verschillende soorten glas plaatsen, bijvoorbeeld akoestisch isolatieglas, brandvertragend glas, gelaagd glas, zonwerend glas of kogelwerend glas. Uiteraard doen we dit niet alleen bij woningen, maar ook bij bedrijven. Ons inbraakvertragend glas is bijvoorbeeld erg geliefd bij winkels in de omgeving van Borne. Wij plaatsen dit vakkundig.

Lees meer over ons

Schilder met hart voor de zaak (en u!)

Als u met ons kennis maakt, dan zult u het ongetwijfeld merken: wij hebben een passie voor ons vak. Maar niet alleen voor ons vak, ook voor onze omgeving. Wij vinden het belangrijk om een bijdrage te leveren aan het mooi houden van Borne en omgeving. Daarom gaan wij verantwoord om met al onze producten. We kiezen voor kwaliteit en beperken ons afval.

Daarnaast ondersteunen we maatschappelijke projecten en investeren we in onze mensen. Op die manier zorgen we voor een stukje van het ‘goede noaberschap’ waar we in Twente zo bekend om zijn. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is één van de peilers van ons schildersbedrijf.

Onderhoudsplan voor uw woning in Borne

Heeft u uw woning in Borne mooi door ons laten schilderen wilt u hier het maximale uithalen? Dan adviseren we u om gebruik te maken van ons onderhoudsplan. Wij houden het schilderwerk dan tegen een vast bedrag per maand of jaar bij, zodat u er in ieder geval tien jaar niet naar om hoeft te kijken.

Uiteraard bieden we ons onderhoudsplan ook aan als uw woning in Borne niet eerder door ons schildersbedrijf geschilderd is. We brengen middels een rapport de staat van uw woning in beeld en overleggen uw wensen met u. Vervolgens maken we een overzicht met de te verwachten kosten en bepalen we op basis daarvan een tarief.

Barink Schilderwerken: vakkundige schilder in omgeving Borne

Kortom; als u een ervaren, vakkundige schilder zoekt in de omgeving van Borne, dan is er eigenlijk maar één naam die u hoeft te onthouden: Barink Schilderwerken. Als schilder zijn wij actief in heel Twente, maar vooral in de omgeving van Enschede, Borne en Hengelo. We zijn altijd in de buurt en komen graag vrijblijvend eens bij u kijken.

Door met u in gesprek te gaan over uw wensen en eisen, kunnen we komen tot een mooi voorstel. Meer weten? Stuur ons een e-mail op info@barinkschilderwerken.nl of bel ons op 074 278 34 36. Uiteraard helemaal vrijblijvend!

Pin It on Pinterest