Concordia Film-Theater-Expositie van Gemeente Enschede

In opdracht van de Gemeente Enschede hebben wij een veelzijdig project uitgevoerd bij het pand van Concordia Film | Theater | Expositie aan de Langestraat in Enschede. Het project is een samenvoeging van een oud en een modern pand waar diverse verfsystemen zijn toegepast en overgoten met een sausje kunst; de kunst van binnen is doorgetrokken naar buiten. Het pand had achterstallig onderhoud en de gepleisterde gevels vertoonde veel schuurvorming.

Wij zijn begonnen met houtrotsanering en hebben op de gevels een scheur overbruggend systeem aangebracht met een weefseldoek en afgewerkt met een elastische coating. Na afwerking van de gevels op het moderne pand hebben wij een anamorfose kunstwerk op de gevels aangebracht. Tevens hebben wij het Concordia logo in 6 tinten grijs op de gevel geschilderd. Heel apart om te doen, maar dus ook voor geen alledaagse schilderwerkzaamheden kun je bij Barink Schilderwerken terecht.

Met dit gebouw hebben wij mee gedaan aan de Brillux Design Award 2019 en als tweede geëindigd, zie voor meer informatie: Barink in de race voor Brillux Award • SchildersVAK.nl

Pin It on Pinterest