Wandafwerking

Gevelrenovatie, wand- en plafondafwerking

‍Bij Barink Schilderwerken kunt u terecht voor de renovatie van gevels, fraaie wandafwerking en plafondafwerking. Ons vakmanschap omvat een breed scala aan diensten om uw woning of bedrijfspand een verfrissende uitstraling te geven.

 

Spuiten damwandbeplating

Geef uw pand een opfrisbeurt met ons vakmanschap in damwandbeplating. Deze technieken zorgen voor een strakke en duurzame afwerking van uw gevels.

 

Diverse Soorten Behang

‍Wij hebben een ruime selectie aan behangboeken in verschillende stijlen. Van papieren behang tot naadloos aangebracht Bekeart behang en glasweefsels in diverse kwaliteiten en patronen, wij helpen u bij het kiezen van het perfecte behang voor uw interieur.

 

Sterk en stijlvol glasvlies

De tendens is glad vliesbehang wat in diverse kleuren en producten overgschilderd kan worden. Ook bieden wij pratisch en wasbaar vinylbehang in talloze kleuren.

Muurverf voor Diverse Effecten

Of u nu gladde of gestructureerde wanden en plafonds wenst, wij zijn experts in het aanbrengen van muurverf in verschillende afwerkingen, zoals mat, satin of semi-gloss. Onze afneembare muurverf zorgt voor een praktische oplossing.

Gladde Wanden en Plafonds met Airless Spuitwerk

Voor een prachtig strak effect op uw muren en plafonds, bieden wij airless spuitwerk met muurverf. Het resultaat is een mooi egale afwerking. Deze methode is zeer geschikt voor grote oppervlakken of muren die bewerkt zijn met spack of granol.

Spuitwerk voor Kozijnen, Deurtjes en Kasten

Wilt u uw kasten en deurtjes een nieuwe uitstraling geven? Barink Schilderwerken biedt de mogelijkheid om ze te schilderen of spuiten in de door u gewenste kleur. Zo krijgt uw keuken een geheel vernieuwde look en krijgen uw kasten een tweede kans.

‍Bij Barink Schilderwerken staan vakmanschap, kwaliteit en klanttevredenheid voorop. Laat ons u helpen om uw interieur en exterieur te transformeren naar een prachtige, stijlvolle en duurzame leefomgeving. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend advies en ontdek de mogelijkheden voor uw project.

Pin It on Pinterest