FINEO geavanceerde vacuüm beglazing

MEER COMFORT

 

MEER KLASSE

 

MINDER DIKTE EN GEWICHT

MEER DUURZAAMHEID

 

Bij veel oudere woningen lijkt het plaatsen van isolerende beglazing vaak gepaard te gaan met ingrijpende bouwkundige aanpassingen aan de kozijnen. Maar met FINEO beglazing behoren deze zorgen tot het verleden!

FINEO is een geavanceerde vacuüm beglazing die ongekend wooncomfort biedt. Met een dikte van gemiddeld slechts 8 mm is het bijna net zo dun als enkel glas, maar biedt het dezelfde isolatie als Triple beglazing, met een U-waarde van 0,7 W/m²K. Dit betekent niet alleen lagere stookkosten, maar ook een milieuvriendelijke keuze voor jouw huis!

Wat FINEO-glas nog indrukwekkender maakt, is de geluidsisolatie die het biedt. Het is 3 tot 4 keer dunner dan Triple beglazing, waardoor het moeiteloos in je bestaande ramen past. Bovendien laat het zelfs 15% meer daglicht binnen, voor een nog aangenamere leefomgeving!

Bij Barink Schilderwerken zijn we gecertificeerd om FINEO beglazing te installeren. Ons ervaren team staat voor je klaar om jouw woning te voorzien van deze innovatieve glasoplossing, zonder de noodzaak van grote bouwkundige ingrepen aan de kozijnen. En met een indrukwekkende garantie van 30 jaar, omdat FINEO-glas rondom uit glas bestaat en hierdoor niet kan lekken, bieden wij je gemoedsrust voor de lange termijn!

Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op! We staan klaar om al je vragen te beantwoorden

INDRUKWEKKENDE ENERGIEPRESTATIES

De thermische isolatie van een gebouw is essentieel voor energiebesparing en voor het welzijn van de bewoners. FINEO beglazing biedt een thermische isolatiecoëfficiënt van 0,7 W/(m².K), wat het equivalent is van drievoudige beglazing. Zo houdt uw gebouw de warmte vast in de winter. Bovendien houdt FINEO de zonnewarmte beter vast dan andere beglazing, waardoor uw energieverbruik daalt.

OPTIMALE LICHTTRANSMISSIE

FINEO vacuümbeglazing laat 15% meer natuurlijk licht binnen dan drievoudige beglazing. Met FINEO-glas kiest u dus voor optimaal daglicht voor uw leefruimtes, wat een enorm effect heel op uw algemeen welzijn en dat van uw medebewoners.

EEN NIEUWE STANDAARD IN GELUISWERING

Dankzij z’n vacuümtechnologie presteert FINEO uitzonderlijk sterk op vlak van geluidsdemping. Dit geldt in het bijzonder voor straatlawaai. Binnen dit geluidsspectrum wordt lawaai met nog eens 6 dB extra gedempt, wat neerkomt op een halvering van de waarneming van de ruisbronnen. FINEO behaalt hierbij één van de beste scores op de markt en overtreft zelfs dubbele en drievoudige beglazing.

OP MAAT VAN UW PROJECT

FINEO biedt u een breed assortiment aan producten die telkens voldoen aan de specifieke eisen van uw project (6 verschillende producten). FINEO is beschikbaar in verschillende ranges met unieke eigenschappen, van zonregulering en geluidsdemping tot breekveiligheid. FINEO is bovendien geschikt voor zowel commerciële als residentiële nieuwbouw, en biedt dankzij de dunne glasplaat een zeer kostenefficiënte oplossing voor renovatie en restauratie van historische gebouwen. Voor deze laatste toepassing is zelfs een antieke glasafwerking verkrijgbaar.

KLAAR VOOR DE CIRCULAIRE ECONOMIE

FINEO-vacuümglas wordt enkel opgebouwd uit milieuvriendelijke, loodvrije en 100% recycleerbare materialen. Meer nog, op het einde van z’n levenscyclus kan het glas integraal opnieuw verwerkt worden tot de grondstof voor nieuw glas. FINEO wordt bovendien bij ons geproduceerd in Europa, waar het ook wordt geplaatst.

ZEKERHEID VOOR VELE JAREN

FINEO is uw garantie op topkwaliteit. Dankzij de ongeziene levensduur met een uitzonderlijke garantie van 15 jaar, de gecertificeerde plaatsing en onze Premium partnerships kiest u met FINEO voor zekerheid op de lange termijn.

DUNNER EN LICHTER

Met een dikte van slechts 7,7 mm is FINEO-glas meer dan drie keer dunner dan dubbelglas en bijna zes keer dunner dan drievoudige beglazing. Dat verschil zorgt voor een ecologischer transport en een gemakkelijkere opbouw door het veel lichtere gewicht van het glas.

Pin It on Pinterest