Over ons

Barink Schilderwerken BV is een erkend allround schildersbedrijf zowel voor de particuliere als de zakelijke markt. Het bedrijf is opgericht in 1964 destijds onder de naam Schildersbedrijf G.H. Barink gevestigd te Boekelo.
In 1998 hebben wij het bedrijf overgenomen van de heer Barink en de naam veranderd in Barink Schilderwerken BV en zijn wij verhuisd naar Hengelo.

Barink sinds 1964 een bedrijf vol ervaring en vakmanschap!

Waar wij goed in zijn
Wij zijn o.a. zeer ervaren in planmatig onderhoud van panden, renovatie en de nieuwbouw voor particulieren en de zakelijke markt. Hiernaast voeren wij naar volle tevredenheid diverse schilderwerkzaamheden uit voor VvE verenigingen, vastgoed eigenaren of vastgoedbeheer maatschappijen, diverse gemeentes, onderwijsinstellingen, zorginstellingen, interieurbouwers, aannemers en expertisebedrijven voor verzekeringsmaatschappijen.

Wij zijn lid van brancheorganisatie OnderhoudNL
Wij zijn aangesloten bij de brancheorganisatie OnderhoudNL, Stichting Erkenningsregelingen voor het Afwerkingsbedrijf (STAF) wat nu OnderhoudNL Garantie heet en zijn tevens een erkend leerbedrijf met een samenwerkingsverband met het ROC en de Schildersvakopleiding Hengelo. Al onze personeelsleden zijn op het vakgebied geschoold en VCA-gecertificeerd.

Onze OnderhoudNL garantie erkenning biedt u de zekerheid van vakwerk. Als u op zoek bent naar een kwaliteitsschilder, dan bent u bij ons aan het juiste adres. OnderhoudNL garantie garandeert dat u met een betrouwbare vakman in zee gaat die topkwaliteit werk levert. Als schildersbedrijf met een keurmerk staan wij bovendien voor: een duidelijk offerte, goede afspraken die worden nagekomen, en een uitstekende service en een garantie op het afgeleverde werk.

OnderhoudNL Garantie
OnderhoudNL Garantie is het keurmerk van OnderhoudNL voor schilders, behangers, glaszetters en onderhoudsbedrijven. De aangesloten bedrijven onderscheiden zich in de markt door te voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zij bieden de opdrachtgever daardoor optimale zekerheid, vakkundigheid en betrouwbaarheid. Deze Erkenningsregeling is in 1995 ingevoerd. Aan OnderhoudNL Garantie kunnen alleen schilders, schildersbedrijven, glaszetters en glasafwerkingsbedrijven deelnemen die in het bezit zijn van vak- en bedrijfstechnische diploma's of aantonen over de vereiste kwaliteiten met betrekking tot ondernemerschap te beschikken.

Kwaliteit staat voor
u en ons op nummer 1

– BARINK SCHILDERWERKEN