KLEUR VAN HET JAAR 2018: Heart Wood

KLEUR VAN HET JAAR 2018: Heart Wood

Naar aanleiding van het trendonderzoek ColourFutures™ 2018 heeft Akzonobel de kleur van 2018 bekend gemaakt. Heart Wood is een grijsroze kleur die goed te combineren is met diverse kleuren blauw, paars, groen, geel en zachte cacao tinten. Deze kleuren samen met de kleur van het jaar, Heart Wood, symboliseren het thema van dit jaar: ‘A Welcome Home”. Jouw huis als veilige haven.

Ze hebben voor deze kleur gekozen, omdat Heart Wood in verschillende kleurcombinaties een geruststellende, levendige of juist rustgevende stijl geeft. Na het denim Drift van afgelopen jaar gaan we over naar een warme, zachte roze tint. Ontdek hoe deze nieuwe kleur elke kamer in een huis de juiste uitstraling kan geven!

Heart Wood als dé kleur in de kleurenpaletten

Akzonobel heeft drie kleuren paletten samengesteld met Heart Wood in de hoofdrol.  ‘The Comforting Home’-palet is een van de drie paletten. Met deze roze tinten gecombineerd met klei tinten creëert u een plek waar u zich graag wilt terugtrekken. In deze ruimte voelt u zich zéér comfortabel.

‘The Inviting Home’-palet is een combinatie van kleuren die uitnodigend zijn. Het samen zijn staat bij deze palet centraal. De koele blauw tinten, natureltinten en de zeegroene kleuren uit dit palet zorgen voor deze verbinding.

Heart Wood in combinatie met groene, gele en de goude kleur uit ‘The Playful Home’-palet zorgt voor inspirerende ruimtes. In een ruimte met deze kleuren komt de creatieveling op de beste ideeën.

Iedereen gebruikt zijn ruimtes in huis anders en daarom past bij ieder persoon een ander kleurpalet. Combineer naar eigen wens en creëer de sfeer die helemaal bij jou past!  Het is dé perfecte kleur voor 2018!

Wil je weten hoe de Heart Wood kleur in jouw woning er uit zou kunnen zien? Wij kunnen het u laten zien, hierbij adviseren en door ons laten uitvoeren, want:

BIJ ONS IS UW SCHILDERWERK IN VAKHANDEN !

Bekijk meer

De trendkleuren van het jaar 2022

ISDE-subsidie voor isolatieglas flink verhoogd per 2022

Terug naar overzicht