Nieuws

De trendkleuren van het jaar 2022

Trendy kleur voor commerciële, openbare of woonruimtes. Elk jaar vertalen Sikkens-kleurexperts wereldwijd opkomende trends naar een nieuwe Kleur van het jaar en bijbehorende paletten. De tint voor 2022 is Bright Skies™: een luchtige en frisse tint die elke ruimte opent en nieuw leven inblaast. Ontdek hoe je volgende project eruitziet met deze kleuren.
Meer info

ISDE-subsidie voor isolatieglas flink verhoogd per 2022

Per 1 januari 2022 worden in de ISDE niet alleen de subsidiebedragen voor isolatieglas verhoogd, ook het benodigde minimum aantal vierkante meters om in aanmerking te komen voor de subsidie, wordt verlaagd. Goed nieuws voor zowel woningeigenaren als professionele glaszetbedrijven.
Meer info

Vermelding in de TOM - Twents Ondernemers Magazine

Ons bedrijf heeft een interview gehad en hiervan is de colomn geplaatst in de TOM – het Twents Ondernemers Magazine die uitgegeven wordt door Uitgeverij Van Deinse Media B.V uit Enschede. Deze colomn is geplaatst in de rubriek: De werkplek van…..De werkplek van Roy van der Vegte “ANDERE KIJK OP DE WERELD”
Meer info

Verhuizing naar nieuw bedrijfspand

Wij zijn verhuisd.Ons team is de afgelopen jaren gegroeid en door deze groei ontstond er behoefte aan een groter bedrijfspand.Wij zijn op zoek gegaan naar een nieuw pand met meer mogelijkheden en dat is gelukt een paar deuren verder op!
Meer info

Barink in de race voor Brillux Design Award 2019

Wij zijn genomineerd voor de Brillux Design Award 2019 in de categorie Openbare Gebouwen, samen met nog twee andere bedrijven. Wij hebben meer dan 700 andere inzendingen verslagen uit geheel Europa. Op 23 september 2019 gaan wij naar Münster in Duitsland voor de feestelijke prijsuitreiking en dan krijgen wij te horen of wij nummer 1, 2 of 3 zijn geworden. Wij zijn hier best wel trots op!
Meer info

Verhoging verlaagde btw-tarief van 6% naar 9%

Op 18 september 2018 heeft de regering in het Belastingplan 2019 bekend gemaakt dat per 1 januari 2019 het verlaagde btw-tarief zal worden verhoogd van 6% naar 9%. Er komt geen overgangsmaatregel. Hierdoor zal het moment waarop de btw is verschuldigd volgens de reguliere btw-regels bepalend zijn voor welk btw-tarief van toepassing is, 6% of 9%. Wat betekent dit voor u?
Meer info

KLEUR VAN HET JAAR 2018: Heart Wood

Naar aanleiding van het trendonderzoek ColourFutures™ 2018 heeft Akzonobel de kleur van 2018 bekend gemaakt. Heart Wood is een grijsroze kleur die goed te combineren is met diverse kleuren blauw, paars, groen, geel en zachte cacao tinten. Deze kleuren samen met de kleur van het jaar, Heart Wood, symboliseren het thema van dit jaar: ‘A Welcome Home”. Jouw huis als veilige haven.
Meer info