Vloercoating

Vloercoating - Sterk, Stijlvol en Onderhoudsarm

Bij Barink Schilderwerken BV bent u niet alleen aan het juiste adres voor schilderwerk en beglazing, maar ook voor gespecialiseerd vakmanschap in vloercoatings en flakesvloeren. Met jarenlange ervaring in het beoordelen van ondergronden en de expertise van onze ervaren applicateurs, bieden wij betrouwbare en duurzame eindproducten. Onze diensten zijn van toepassing op diverse branches, zoals retail- en winkelbedrijven, gezondheidszorg, scholen, voedingsmiddelenindustrie, hightech- en elektronicabranche, evenals galerij- en balkonvloeren en terrassen bij particulieren en appartementencomplexen via VvE's.

Het laten coaten van een vloer is niet alleen praktisch maar ook decoratief. Het beschermt uw vloer tegen beschadigingen en zorgt voor een aangenaam gevoel onder uw voeten. Bij Barink Schilderwerken werken we uitsluitend met de beste producten bij het aanbrengen van de vloercoating, zodat u niet alleen nu, maar ook over tien jaar nog steeds kunt genieten van een hoogwaardige vloer.

De voordelen van vloercoating op een rij

De populariteit van vloercoating neemt sterk toe, en terecht! Het biedt tal van voordelen die zowel particuliere woningen als bedrijfsruimtes naar een hoger niveau tillen. Enkele voordelen zijn onder andere:

  • IJzersterk en glad oppervlak
  • Diverse stijlen beschikbaar, van strak en modern tot landelijk en romantisch
  • Warm en gebruiksvriendelijk
  • Onderhoudsarm
  • Slijtvast en minder gevoelig voor krassen
  • Brandveilig

Of u nu op zoek bent naar een stijlvolle en praktische vloer voor uw winkel of bedrijfspand, of een warme en duurzame vloer voor uw woning of kantoor, vloercoating is een uitstekende keuze. De vele voordelen maken het een populaire optie voor mensen die op zoek zijn naar een sterke, onderhoudsvriendelijke en aantrekkelijke vloeroplossing. Bij Barink Schilderwerken zorgen we ervoor dat uw vloercoatingproject voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen en uw verwachtingen overtreft. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek de mogelijkheden voor uw vloercoating.

Meer weten?

Mail, bel 074 278 34 36 of vul ons contactformulier in voor antwoord op uw vragen.
We komen graag vrijblijvend langs om een offerte te maken om ook u blij te maken met de perfecte vloercoating.

Bekijk meer

Tio Hogeschool te Hengelo

Meer info

Pand Concordia Film-Theater-Expositie van Gemeente Enschede

Enschede
Meer info

Monumentale pand Het Elderinkshuis te Enschede

Enschede
Meer info
Terug naar overzicht